غافلگیری دارندگان سهام عدالت | احتمال واریز ۳ میلیون تومان سود سهام عدالت – خبر جدید

غافلگیری دارندگان سهام عدالت | احتمال واریز ۳ میلیون تومان سود سهام عدالت

۱۴ مرداد ۱۴۰۵ | ساعت ۰۰:۳۷ کد خبر: ۷۴۰۱ نویسنده: تحریریه خبر جدید
در روزهای اخیر برخی کانال‌ها و صفحات مجازی مدعی شده‌اند که قرار است مبلغ ۳ میلیون تومان به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شود. با این حال، سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تاکنون خبری درباره آغاز مرحله جدید پرداخت سود یا تعیین مبلغ مشخص برای آن منتشر نکرده‌اند.

انتشار گسترده یک ادعا در شبکه‌های اجتماعی درباره واریز ۳ میلیون تومان سود سهام عدالت در مرداد ۱۴۰۵، باعث ایجاد سوال و انتظار میان میلیون‌ها سهامدار شده است.

 به نقل از فرارو ، در روزهای اخیر برخی کانال‌ها و صفحات مجازی مدعی شده‌اند که قرار است مبلغ ۳ میلیون تومان به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شود. با این حال، سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تاکنون خبری درباره آغاز مرحله جدید پرداخت سود یا تعیین مبلغ مشخص برای آن منتشر نکرده‌اند.

بر همین اساس، اخباری که زمان دقیق واریز یا رقم قطعی سود سهام عدالت را اعلام می‌کنند، در شرایط فعلی فاقد تایید رسمی بوده و بیشتر در چارچوب شایعات فضای مجازی قرار می‌گیرند.

چرا سود سهام عدالت برای همه یکسان نیست؟

یکی از نکاتی که ادعای واریز مبلغ ثابت ۳ میلیون تومان برای همه سهامداران را زیر سوال می‌برد، تفاوت ارزش سهام افراد است.

میزان سود دریافتی هر سهامدار به عواملی مانند ارزش اولیه سهام عدالت، ترکیب سبد سهام، میزان سود پرداختی شرکت‌های حاضر در این سبد و تصمیمات مربوط به نحوه توزیع سود بستگی دارد.

به همین دلیل، پرداخت سود سهام عدالت معمولا برای همه افراد رقم یکسانی ندارد و اعلام یک مبلغ ثابت برای تمام مشمولان، با سازوکار این طرح همخوانی ندارد.

پرداخت خردادماه چه ارتباطی با سود سهام عدالت داشت؟

یکی از عواملی که باعث تقویت شایعه اخیر شد، واریز مبلغی حدود ۴۹۰ میلیارد تومان در خرداد ۱۴۰۵ بود. این پرداخت اما مربوط به مرحله جدید سود سهام عدالت نبود.

این مبلغ مربوط به سود جاری و سودهای سنواتی چند شرکت بورسی بود که پس از دریافت از شرکت‌ها، میان مشمولان مرتبط توزیع شد و ارتباطی با آغاز مرحله جدید پرداخت سود سهام عدالت نداشت.

در حال حاضر، سهامداران باید برای اطلاع از زمان و میزان سود مرحله بعدی، منتظر اعلام رسمی از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و سازمان بورس باشند و به پیام‌ها و اطلاعیه‌های منتشرشده در کانال‌های غیررسمی اعتماد نکنند.