بازنشستگان و مستمری‌بگیران حتما بخوانند | خبری که سازمان تأمین اجتماعی تکذیب کرد – خبر جدید

بازنشستگان و مستمری‌بگیران حتما بخوانند | خبری که سازمان تأمین اجتماعی تکذیب کرد

۱۰ تیر ۱۴۰۵ | ساعت ۱۹:۴۷ کد خبر: ۲۹۵۰ نویسنده: تحریریه خبر جدید
همه خدمات بیمه‌ای، درمانی و انواع سرویس‌های تأمین اجتماعی در قالب مراجعه حضوری مخاطبان به شعب و کارگزاری‌های این سازمان یا از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی نشانی es.tamin.ir و یا برنامه کاربردی (اپلیکیشن) «تأمین من» انجام می‌شود.

 سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که این سازمان هیچ‌گونه تماس و ارتباط تلفنی با بازنشستگان و مستمری‌بگیران ندارد.

به گزارش تسنیم، به دنبال دریافت گزارش‌هایی در روزهای اخیر در زمینه اقدامات سودجویانه برخی افراد با هدف کلاهبرداری از بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی به بهانه پرداخت مابه‌التفاوت حقوق مستمری‌بگیران، ثبت‌نام تسهیلات بازنشستگان، صدور حکم مستمری و موارد دیگر، روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد که این سازمان هیچ‌گونه تماس و ارتباط تلفنی با بازنشستگان و مستمری‌بگیران برای امور مربوطه و درخواست دریافت وجه بابت این امور نداشته و ندارد.

در راستای پیشگیری از اقدامات سودجویانه برخی افراد در قبال سازمان تأمین اجتماعی و ذینفعان آن، هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افراد تحت عنوان همکار یا نماینده این سازمان با تقاضای وجه در قبال ارائه خدمات بیمه‌ای، درمانی و … اخاذی،جعل و کلاهبرداری است.

همه خدمات بیمه‌ای، درمانی و انواع سرویس‌های تأمین اجتماعی در قالب مراجعه حضوری مخاطبان به شعب و کارگزاری‌های این سازمان یا از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی نشانی es.tamin.ir و یا برنامه کاربردی (اپلیکیشن) «تأمین من» انجام می‌شود.

سامانه پاسخگویی تأمین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی سوالات ذینفعان است.