نسبت نیروی توانبخشی به معلولان در کشور ۱ به ۳۵۰ است – خبر جدید

نسبت نیروی توانبخشی به معلولان در کشور ۱ به ۳۵۰ است

۲۶ خرداد ۱۴۰۵ | ساعت ۱۰:۰۶ کد خبر: ۱۱۵۲ نویسنده: تحریریه خبر جدید
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلام تحت‌پوشش بودن بیش از یک میلیون معلول، به کمبود شدید نیروی متخصص اشاره کرد و گفت: در حالی که استاندارد جهانی ۱ به ۲۵ نفر است، این نسبت در ایران ۱ به ۳۵۰ است.

سید جواد حسینی روز سه‌شنبه در جریان بیستمین شورای عالی سلامت و امنیت قضایی، در جریان تصویب سند ملی توانبخشی تاکید کرد: یک میلیون و ۶۱۰ هزار معلول تحت پوشش این سازمان قرار دارند و ۵۰۰۰ نیروی توانبخشی داریم.

وی با اشاره به کمبود نیروهای توانبخشی تاکید کرد: استاندارد نیروی توانبخشی ۱ به ۲۵ نفر است در حالی که در کشور ما این عدد ۱ به ۳۵۰ نفر است.

حسینی با بیان اینکه در سند ملی توانبخشی به بیمه‌های مراقبتی و ابعاد فرهنگی و ورزشی توجه شده و این مقاطع عطف این سند است تاکید کرد: توجه به بیمه مراقبتی در حالیست که در حال حاضر ۱۲۲ هزار نفر از یک میلیون و ۶۱۰ معلول تحت پوشش بهزیستی هیچگونه پوشش بیمه‌ای ندارند.

به گفته وی، برای حل این شکاف سازمان مدیریت برنامه‌ریزی اعتبار لازم را باید تامین کند که این موضوع در سند دیده شده است.